Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам микробиологиясы
-
Пәнді оқытудың мақсаты: жалпы микробиология және тағам өндірістерінің микробиологиясы саласындағы мәселелерді жүйелеу. Бұл пән аясында шартты-патогенді микроорганизмдер туралы заманауи түсініктер қалыптастыру, тағам өнімдерінің санитарлық-микробиологиялық зерттеулерін жүргізу және олардың зертханалық диагностикасын меңгеру көзделеді. Сондай-ақ, тағам өнімдері мен олардың өндіріс процестеріне микробиологиялық бақылау жүргізу дағдыларын қалыптастыру, микроорганизмдерді идентификациялау, қоректік орталар дайындау және биотехнологиялық өндірістер өнімдерінің биологиялық қауіпсіздігін бағалау әдістерін игеру қарастырылады.
-
Образовательная программа 6B05112 Биотехнология
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1