Тағам микробиологиясы

  • Пәнді оқытудың мақсаты: жалпы микробиология және тағам өндірістерінің микробиологиясы саласындағы мәселелерді жүйелеу. Бұл пән аясында шартты-патогенді микроорганизмдер туралы заманауи түсініктер қалыптастыру, тағам өнімдерінің санитарлық-микробиологиялық зерттеулерін жүргізу және олардың зертханалық диагностикасын меңгеру көзделеді. Сондай-ақ, тағам өнімдері мен олардың өндіріс процестеріне микробиологиялық бақылау жүргізу дағдыларын қалыптастыру, микроорганизмдерді идентификациялау, қоректік орталар дайындау және биотехнологиялық өндірістер өнімдерінің биологиялық қауіпсіздігін бағалау әдістерін игеру қарастырылады.
  • Образовательная программа 6B05112 Биотехнология
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top