Шарап және шарап жасау өндірісінің биотехнологиясы

  • Пәнді оқытудың мақсаты: әртүрлі шарап түрлерінің физика-химиялық, кинетикалық, биохимиялық және микробиологиялық қасиеттері, олардың адамның тамақтануы мен тіршілік әрекетіндегі рөлі, сондай-ақ шарап сапасын бағалау тәсілдері мен құралдары туралы білім мен дағдыларды қалыптастыру. Курс аясында шараптардың жіктелуі және олардың өндіріс технологиясының ерекшеліктері, шараптардың аурулары, кемшіліктері (дефектілері) мен ақаулары, жүзім шырынында ашыту, шарапты шынықтыру және ұзақ сақтау кезінде жүретін биохимиялық үдерістер, сондай-ақ шарап өндірісінің қалдықтарын пайдалану мәселелері қарастырылады.
  • Образовательная программа 6B05112 Биотехнология
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top