Ашытқы дақылдарының биотехнологиясы

  • Пәнді оқытудың мақсаты: биоөнім өндіруге арналған ашытқылық мәдениеттердің тұрақтылығын зерттеу бойынша практикалық дағдыларды меңгеру. Курс барысында пробиотикалық ашытқылардың сүт өнімдерінің, ет өнімдерінің және нан-тоқаш өнімдерінің сапасын қалыптастырудағы рөлі, пробиотикалық мәдениеттерді таңдаудың негіздемесі, оңтайлы қоректік ортаны зерттеу және таңдау, сондай-ақ технологиялық көрсеткіштерді анықтау әдістері қарастырылады.
  • Образовательная программа 6B05112 Биотехнология
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top