Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ашытқы дақылдарының биотехнологиясы
-
Пәнді оқытудың мақсаты: биоөнім өндіруге арналған ашытқылық мәдениеттердің тұрақтылығын зерттеу бойынша практикалық дағдыларды меңгеру. Курс барысында пробиотикалық ашытқылардың сүт өнімдерінің, ет өнімдерінің және нан-тоқаш өнімдерінің сапасын қалыптастырудағы рөлі, пробиотикалық мәдениеттерді таңдаудың негіздемесі, оңтайлы қоректік ортаны зерттеу және таңдау, сондай-ақ технологиялық көрсеткіштерді анықтау әдістері қарастырылады.
-
Образовательная программа 6B05112 Биотехнология
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1