Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Сүт және сүт өнімдерінің биотехнологиясы
-
Пәнді оқытудың мақсаты: сүт және сүт өнімдерін биотехнологиялық жолмен өндірудің заманауи аспектілерін зерттеу. Курста ашытылған сүт өнімдері мен ірімшік өндіруде қолданылатын микроағзалардың жіктелуі мен сипаттамасы, өндіріс барысында жүретін биохимиялық процестер, ашытылған сүт өнімдерін алу әдістері, сондай-ақ сүт және сүт өнімдерін өндірудің биотехнологиялық процесі мен өнім сапасын бақылау мәселелері қарастырылады.
-
Образовательная программа 6B05112 Биотехнология
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1