Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Дәстүрлі емес шикізатты өңдеудің биотехнологиялық негіздері
-
Пәнді оқытудың мақсаты: студенттердің дәстүрлі емес шикізатты өңдеу технологиясы және оны тамақ өнеркәсібінің әртүрлі салаларында қолдану бойынша теориялық білімдері мен практикалық дағдыларын қалыптастыру. Дәстүрлі емес шикізаттың химиялық құрамы, тағамдық және биологиялық құндылығы, сондай-ақ функционалды-технологиялық қасиеттері зерттеледі. Мұндай шикізатты ұннан жасалатын кондитерлік өнімдер мен ет өнімдерін өндіруде қолдану мүмкіндіктері бағаланады. Тамақ өнімдерін өндіруге арналған дәстүрлі емес шикізатты қолдануға негізделген заманауи қалдықсыз технологиялар талданады.
-
Образовательная программа 6B05112 Биотехнология
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1