Дәстүрлі емес шикізатты өңдеудің биотехнологиялық негіздері

  • Пәнді оқытудың мақсаты: студенттердің дәстүрлі емес шикізатты өңдеу технологиясы және оны тамақ өнеркәсібінің әртүрлі салаларында қолдану бойынша теориялық білімдері мен практикалық дағдыларын қалыптастыру. Дәстүрлі емес шикізаттың химиялық құрамы, тағамдық және биологиялық құндылығы, сондай-ақ функционалды-технологиялық қасиеттері зерттеледі. Мұндай шикізатты ұннан жасалатын кондитерлік өнімдер мен ет өнімдерін өндіруде қолдану мүмкіндіктері бағаланады. Тамақ өнімдерін өндіруге арналған дәстүрлі емес шикізатты қолдануға негізделген заманауи қалдықсыз технологиялар талданады.
  • Образовательная программа 6B05112 Биотехнология
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top