Тағамдық қоспалар және биологиялық белсенді заттар

  • Пәнді оқытудың мақсаты: тағамдық қоспалар, биологиялық белсенді заттар және олардың өндіріс процесіне әсері туралы білімді қалыптастыру, сондай-ақ тағамдық шикізаттың және дайын өнімдердің микробиологиялық және оксидативті бұзылуын баяулататын қоспалар туралы зерттеу. Оқу барысында технологиялық және биологиялық белсенді қоспаларды жүйелеу, сондай-ақ микробтық синтез, жануарлар мен өсімдік жасушаларынан БАҚ алу технологиясын меңгеру жүзеге асырылады.
  • Образовательная программа 6B05112 Биотехнология
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top