Қайта өңдеу өндірістерінің микробиологиялық синтезі

  • Пәнді оқудың мақсаты: микробтық синтездің әртүрлі өнімдерін алу үшін биотехнологиялық әдістерді қолдану туралы теориялық білімдерді қалыптастыру. Ферментативті және микробтық биоконверсия технологиясы саласында шикізатты өңдеудің биотехнологиялық әдістерін жүйелеу. Технологиялық штаммдарды өсіру, бөліп алу және себу әдістерін қолдану. Микробтық майды, микробиологиялық синтез өнімдерін және биомассаны алу тәсілдерін меңгеру. Микробиологиялық синтездің мақсатты өнімдерін (сүт өнімдері, сыра қайнату, нан пісіру өндірісі) алу схемасын құрастыру.
  • Образовательная программа 6B05112 Биотехнология
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top