Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ет және ет тағамдарының технологиясы
-
Мақсаты - студенттерге ет өңдеу өнеркәсібіндегі технологияны дамытудың ең перспективалы бағыттары туралы заманауи түсініктер беру, оның дамуының биохимия, микробиология, биофизика, реология, тамақ биотехнологиясындағы жетістіктермен байланысын көрсету. Мазмұны - кәсіпорында мал, құс, қоян қабылдау және ұстау, тасымалдау. Мал, құс және қоян өңдеу. Мал сою және ұшаларды кесу. Эндокриндік-ферменттік шикізатты өңдеу. Тамақ өнімдерін, тері мен ішектерді өңдеу. Май технологиясы. Ет және ет өнімдерін өндіру технологиясы. Шұжық, тұзды өнімдер, жартылай фабрикаттар, дайын тағамдар, дәмді ет өнімдері мен ет консервілерін өндіру технологиясы.
-
Образовательная программа 6B07245 Ет және ет өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1