Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
HACCP-ны өндіріске енгізу
-
Мақсаты - болашақ мамандарды ет өнімдерін өндіруде НАССР енгізу бойынша жұмысты және жоспарлауды тиімді ұйымдастыру үшін қажетті теориялық негіздермен және практикалық дағдылармен қаруландыру. Мазмұны - НАССР тобын құру. Шикізат пен дайын өнімнің сипаттамасы. Өнімнің күтілетін қолданылуын анықтау. Технологиялық процестің блок-схемасын құру. Технологиялық процестің схемасын растау. Ықтимал қауіптерді талдау. Сыни бақылау нүктелерін анықтау. Әрбір ККТ үшін сыни шектерді белгілеу. Әрбір ККТ үшін мониторинг жүйесін әзірлеу. Түзету және түзету іс қимылдарының жоспарын әзірлеу. Тексеру рәсімдерін белгілеу. Есеп құжаттамасы.
-
Образовательная программа 6B07245 Ет және ет өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 2