Ет өнеркәсібі кәсіпорындарын жобалау

  • Мақсаты - ет өнеркәсібінің жаңа кәсіпорындарын жобалау, сондай-ақ жұмыс істеп тұрған кәсіпорындарын қайта құру, кеңейту және техникалық қайта жарақтандыру саласында логикалық бейнелі ойлауды қалыптастыру, сондай-ақ болашақ мамандардың Ет өнеркәсібі объектілерін жобалау саласында берік білімдерін қалыптастыру. Мазмұны - тамақ өнеркәсібінің өнеркәсіптік ғимараттарын құрылыс Жобалау негіздері, кәсіпорындардың бас жоспарлары, кәсіпорындар мен оның элементтерінің негізгі құрылыс конструкциялары, технологиялық процестерді жобалау, жобалау кезінде инженерлік шешімдердің әртүрлі нұсқаларына техникалық-экономикалық талдау жүргізу. Үлгілік, жеке, эксперименттік жобалар және нормативтік құжаттамалар.
  • Образовательная программа 6B07245 Ет және ет өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top