Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ет өнеркәсібі кәсіпорындарындағы гигиена, санитария және ветеринарлық бақылау
-
Мақсаты - білім алушылардың санитария, гигиена және ветеринариялық бақылау саласындағы санитариялық және ветеринариялық нормалар мен қағидалардың талаптарына сәйкес келетін жағдайларда өнім дайындауға бағытталған теориялық білімдерін, практикалық дағдылары мен кәсіби құзыреттерін қалыптастыру. Мазмұны - ет өнеркәсібі кәсіпорындарында міндетті санитарлық талаптар мен ветеринарлық бақылауды ескере отырып, өндірістің технологиялық процесін ұйымдастыру. Азық-түлік кәсіпорындарында алдын ала талаптар бағдарламасын енгізудің ғылыми-теориялық және практикалық негіздері; санитарлық нормалар мен ережелерде баяндалған өндірістік практиканы игеру. Ет өнеркәсібі кәсіпорындарын гигиеналық, санитарлық, экологиялық жоспарлау негіздері.
-
Образовательная программа 6B07245 Ет және ет өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1