Ет өнеркәсібі кәсіпорындарындағы гигиена, санитария және ветеринарлық бақылау

  • Мақсаты - білім алушылардың санитария, гигиена және ветеринариялық бақылау саласындағы санитариялық және ветеринариялық нормалар мен қағидалардың талаптарына сәйкес келетін жағдайларда өнім дайындауға бағытталған теориялық білімдерін, практикалық дағдылары мен кәсіби құзыреттерін қалыптастыру. Мазмұны - ет өнеркәсібі кәсіпорындарында міндетті санитарлық талаптар мен ветеринарлық бақылауды ескере отырып, өндірістің технологиялық процесін ұйымдастыру. Азық-түлік кәсіпорындарында алдын ала талаптар бағдарламасын енгізудің ғылыми-теориялық және практикалық негіздері; санитарлық нормалар мен ережелерде баяндалған өндірістік практиканы игеру. Ет өнеркәсібі кәсіпорындарын гигиеналық, санитарлық, экологиялық жоспарлау негіздері.
  • Образовательная программа 6B07245 Ет және ет өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top