Мамандыққа кіріспе және ЖОО оқыту технологиясы

  • Мақсаты - студенттердің жалпы дүниетанымын, ет және ет өнімдері технологиясының берік білімі мен негіздерін және ЖОО-да оқыту технологиясын қалыптастыру. Мазмұны - ЖОО-да Оқытудың кредиттік технологиясы бойынша оқу процесін ұйымдастыру қағидаттары. Кредиттік технологияның қағидаттары: студенттің жеке білім беру траекториясы; студенттердің өзіндік жұмысы; білім алушылардың оқу жетістіктерін бақылау және бағалау. Тамақ өндірісінің негізгі түрлері мен ерекшеліктері. Мамандықтың қалыптасу тарихы. Тамақтануды ұйымдастырудың түрлері мен ерекшеліктері. Тамақ технологының кәсіби қызметінің негізгі бағыттары мен түрлері. Тамақ технологының кәсіби міндеттері
  • Образовательная программа 6B07245 Ет және ет өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 3
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top