Етті диеталық тағам технологиясы

  • Мақсаты - студенттерге ет диеталық өнімдерінің ассортименті, ет диеталық өнімдерін алу және өндіруді бақылау әдістері және ет диеталық өнімдерін аспаздық өңдеу ерекшеліктері туралы білім беру. Мазмұны - диеталық тағамдарды дайындау технологиясы саласындағы нормативтік база. Технологиялық циклдің кезеңдері және диеталық тамақ өнімдерін өндіру принциптері. Ет диеталық өнімдерінің аспаздық өңдеу ерекшеліктері. Технологияда механикалық, химиялық емдеуді қамтамасыз ететін әдістер. Термиялық өңдеу және диеталық тағамдарды босатудың температуралық режимін таңдау. Қуыру және пісіру процестерін жою. Диеталық диетаны қосымша тағамдық факторлармен байыту.
  • Образовательная программа 6B07245 Ет және ет өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top