Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ет өнімдерінің сапасы саласындағы заманауи зерттеулер
-
Мақсаты - студенттердің ет өнімдерінің сапасы мен олардың нәтижелерін талдау саласында берілген заманауи зерттеу әдістемесі бойынша эксперименттер жүргізу дағдыларын қалыптастыру Мазмұны - кіріспе дәріс. Курстың мақсаты, міндеттері, құрылымы. Негізгі ұғымдар, анықтамалар, терминдер. Тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін кешенді бағалау. Талдаудың жалпы принциптері. Физика-химиялық ет және ет өнімдерін зерттеу әдістері. Ет өнімдерінің сапасын зерттеудің заманауи әдістері. Ет өнімдерін өндіру сапасын бақылау әдістері. Ет өнімдерінің өндірісі мен сапасы саласындағы эксперименттік зерттеулердің әдістері.
-
Образовательная программа 6B07245 Ет және ет өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2