Ет өнімдерінің сапасы саласындағы заманауи зерттеулер

  • Мақсаты - студенттердің ет өнімдерінің сапасы мен олардың нәтижелерін талдау саласында берілген заманауи зерттеу әдістемесі бойынша эксперименттер жүргізу дағдыларын қалыптастыру Мазмұны - кіріспе дәріс. Курстың мақсаты, міндеттері, құрылымы. Негізгі ұғымдар, анықтамалар, терминдер. Тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін кешенді бағалау. Талдаудың жалпы принциптері. Физика-химиялық ет және ет өнімдерін зерттеу әдістері. Ет өнімдерінің сапасын зерттеудің заманауи әдістері. Ет өнімдерін өндіру сапасын бақылау әдістері. Ет өнімдерінің өндірісі мен сапасы саласындағы эксперименттік зерттеулердің әдістері.
  • Образовательная программа 6B07245 Ет және ет өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top