Өндірісті оңтайландыру әдістері

  • Мақсаты-ет және ет өнімдерін өндірудің технологиялық процестерін оңтайландыру әдістері туралы білімді қалыптастыру, кәсіби қызметте оңтайландыру әдістерін қолдану дағдыларын игеру. Мазмұны - тамақ өндірісін оңтайландырудың негізгі әдістері: "төменнен жоғарыға" қабылдау, шығындарды азайту "төменнен жоғарыға", реинжиниринг. Директивалық тәсіл әдісі. Канбан жүйесі арқылы өндірісті оңтайландыру. Өндірісті жалпы оңтайландыру: кешенді тәсіл, шығындарды азайтудың нақты мақсаттарын анықтау, бар ноу-хауды пайдалану, дәстүрлі емес идеяларды пайдалану, нәтижелерді нақты бақылау. Өндірісті оңтайландыру деңгейлері. Қойма мен материалдық ағындарды оңтайландыру негіздері.
  • Образовательная программа 6B07245 Ет және ет өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top