Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Өндірісті оңтайландыру әдістері
-
Мақсаты-ет және ет өнімдерін өндірудің технологиялық процестерін оңтайландыру әдістері туралы білімді қалыптастыру, кәсіби қызметте оңтайландыру әдістерін қолдану дағдыларын игеру. Мазмұны - тамақ өндірісін оңтайландырудың негізгі әдістері: "төменнен жоғарыға" қабылдау, шығындарды азайту "төменнен жоғарыға", реинжиниринг. Директивалық тәсіл әдісі. Канбан жүйесі арқылы өндірісті оңтайландыру. Өндірісті жалпы оңтайландыру: кешенді тәсіл, шығындарды азайтудың нақты мақсаттарын анықтау, бар ноу-хауды пайдалану, дәстүрлі емес идеяларды пайдалану, нәтижелерді нақты бақылау. Өндірісті оңтайландыру деңгейлері. Қойма мен материалдық ағындарды оңтайландыру негіздері.
-
Образовательная программа 6B07245 Ет және ет өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1