Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ет және ет өнімдерінің технологиясы бойынша СОЗЖ
-
Мақсаты –зерттеу жұмысының әдістері мен әдістерін теориялық игеру және ғылыми зерттеу мәселелерін қою мен шешуде практикалық дағдыларды игеру, априорлық ақпаратты жинау, эксперимент жүргізу, алынған нәтижелерді өңдеу және зерттеу мәселелерін өз бетінше шешу қабілеттерін дамыту дағдыларын игеру. Мазмұны-кіріспе. Қазіргі өндірістегі ғылымның рөлі және оның құрылымы. Ғылыми-техникалық ақпарат жинау. УИРС кезеңдері. Факторларды, параметрлерді және шекаралық шарттарды таңдау. Экспериментті жоспарлау. Оңтайландыру мәселелерін шешу. Эксперимент жүргізу. Эксперимент нәтижелерін жазу және рәсімдеу. Зерттеу нәтижелерін өңдеу, талдау және жалпылау үшін жасанды интеллектті қолдану. Арнайы зерттеу әдістері. УИРС бойынша есепті ресімдеу.
-
Образовательная программа 6B07245 Ет және ет өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1