Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ет тағамдарына арналған тағамдық дәм қоспаларының технологиясы
-
Мақсаты - білім алушылардың тамақ өнімдерінің технологиясы саласындағы зерттеу, жобалау және өндірістік қызметте қажетті тағамдық дәмдік қоспалар мәселелері бойынша теориялық және практикалық білім алуы. Мазмұны - тағамдық дәмдік қоспалардың жіктелуі және сипаттамасы. Қоспалардың функциялары ет тағамдары технологиясы. Дәм мен хош иіске әсер ететін заттар азық-түлік өнімдері. Хош иістер. Өндіріс және сақтау кезінде ет тағамдарының дәмі, түсі мен хош иісінің өзгеру себептері. Химиялық қосылыстарды оқшаулау және талдау арқылы ет өнімдерінің дәмін, түсін және хош иісін анықтау әдістері.
-
Образовательная программа 6B07245 Ет және ет өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1