Азық-түлік құрамын модельдеу

  • Мақсаты - студенттерді азық-түлік өнімдерін өндірудің технологиялық процестерін модельдеудің негізгі түрлері мен ерекшеліктерімен таныстыру. Мазмұны - кіріспе.Пәннің міндеттері мен мақсаты. Азық-түлік өндірісінің технологиялық процестерін модельдеу терминдері мен анықтамалары. Азық-түлік өндірісінің технологиялық процестерін модельдеу негіздері. Азық-түлік өндірісінің технологиялық процестерін оңтайландыру әдістері. Азық-түлік құрамын модельдеу үшін оларды қолдану тұрғысынан заманауи компьютерлік бағдарламалар.
  • Образовательная программа 6B07245 Ет және ет өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top