Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ет тағамдарына арналған тағамдық және биологиялық белсенді қоспалар технологиясы
-
Мақсаты - студенттерді тағамдық құндылығын арттыру және сапасын жақсарту мақсатында ет өнімдерінің рецептурасына енгізуге арналған тағамдық және диеталық қоспалармен таныстыру. Мазмұны - ет өнімдерінің тағамдық және биологиялық белсенді қоспаларын қолдануды реттейтін нормативтік және заңнамалық құжаттар. Токсикологиялық-гигиеналық бағалау, ет өнімдерінің тағамдық және биологиялық белсенді қоспаларын қолданудың гигиеналық регламенттелуі және қауіпсіздігі. Олардың ет өнімдерінің сапасына әсер ету механизмі. Тағамдық және биологиялық белсенді қоспалары бар ет өнімдерін өндірудің технологиялық процестерін жетілдіру.
-
Образовательная программа 6B07245 Ет және ет өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1