Тамақ кәсіпорындарында өндірісті ұйымдастыру

  • Мақсаты - студенттерге тамақ кәсіпорындарын өндіруді ұйымдастырудың заманауи, прогрессивті әдістері мен формалары, тамақ кәсіпорындарында жұмыс істеудің практикалық дағдыларын игеру туралы білім беру. Мазмұны-Кіріспе. Пәннің пәні мен міндеттері. Азық-түлік кәсіпорындарының жіктелуі және тән ерекшеліктері. Азық-түлік кәсіпорындарын жабдықтауды ұйымдастыру. Азық-түлік кәсіпорындарын материалдық-техникалық жабдықтау. Азық-түлік кәсіпорындарын өндіруді Жедел жоспарлау. Азық-түлік кәсіпорындарының нормативтік құжаттамасы. Азық-түлік кәсіпорындарының технологиялық құжаттамасы. Азық-түлік кәсіпорындарының өндірістік инфрақұрылымы. Еңбекті ұйымдастыру азық-түлік кәсіпорындарында. Кәсіпорындағы ұйымдастырушылық жұмысты жетілдіру саласындағы заманауи тенденциялар.
  • Образовательная программа 6B07245 Ет және ет өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top