Аралас ет өнімдерінің технологиясы

  • Мақсаты - студенттерге құрамы мен сапасының көрсеткіштері, ет комбинациясының қасиеттері мен ассортименті, ет комбинациясының өндірісін алу және бақылау әдістері туралы білім беру. Мазмұны - Жануарлар шикізатының негізгі түрлері, құрамы мен сапасының физикалық және химиялық көрсеткіштері, ет пен аралас ет өнімдерінің химиялық құрылымы мен қасиеттері қарастырылады. Әр түрлі ерекшеліктер, өнеркәсіптік мақсаттағы арнайы ақуыз қоспаларының жекелеген түрлерінің сипаттамасы, дәстүрлі шикізатты алмастыратын әр түрлі арнайы қоспалардың жіктелуі, Ет өнеркәсібі өндіретін аралас ет өнімдерінің ассортименті мен технологиясы зерттеледі.
  • Образовательная программа 6B07245 Ет және ет өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top