Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік шикізаты және тамақ өнімдері
-
Мақсаты - студенттердің шикізат пен тамақ өнімдерінің сапасын сипаттайтын негізгі көрсеткіштерді және тамақ шикізаты мен тамақ өнімдерін зерттеу саласындағы қабілеттерін қалыптастыру Мазмұны - тамақ шикізаты мен тамақ өнімдерінің негізгі түрлері мен жіктелуі. Шикізат сапасын сипаттайтын тағамдық құндылықтың, калорияның, қауіпсіздіктің және басқа қасиеттердің негізгі көрсеткіштері. Дайын тамақ өнімдеріне қайта өңдеу кезінде тамақ шикізатымен жүзеге асырылатын технологиялық операциялар мен процестер туралы түсініктерді қалыптастыру. Шикізатты дайын өнімге өңдеу кезіндегі олардың физика-химиялық сипаттамаларының негізгі өзгерістері.
-
Образовательная программа 6B07245 Ет және ет өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 2