Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ет өнімдері реологиясының негіздері
-
Мақсаты - ет өнімдерінің сапасының объективті сипаттамаларын алу үшін эксперименттік реологияны қолдану саласында қажетті теориялық және практикалық білім алу. Мазмұны - ет өнімдерінің реологиясының негізгі ұғымдары. Ет материалдары мен өнімдерінің реологиялық қасиеттерін өлшеу әдістері. Ет өнімдерінің консистенциясын, қаттылығын, сынғыштығын, адгезиясын, үйкелісін, жабысқақтығын, құрылымын сипаттайтын реологиялық қасиеттерін анықтау. Ет материалдары мен өнімдерінің құрылымдық-механикалық қасиеттерін анықтауға арналған өлшеу құралдары. Ет шикізаты мен дайын өнімнің сапасын бақылауды, реттеуді және басқаруды қамтамасыз етудегі реологияның рөлі.
-
Образовательная программа 6B07245 Ет және ет өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2