Рецептілік есептеулердегі және тамақ өнімдерін конструкциялаудағы компьютерлік технологиялар

  • Мақсаты - студентте шикізат пен дайын өнімнің сапалық көрсеткіштерін ескере отырып, көп компонентті өнімдердің құрамын жобалаудың әдіснамалық принциптері туралы кешенді түсінік қалыптастыру. Мазмұны - Тамақ шикізатының, жартылай фабрикаттардың, дайын ет өнімдерінің химиялық құрамы. Тағамдық заттардың құрылымы мен қасиеттерінің, тағамдық құндылығының, ет өнімдеріндегі зиянды және бөгде қоспалардың өзара байланысы. Олардың ет тағамдарының құрамын жобалауға әсері. Ет өнімдерінің рецептурасын есептеудің компьютерлік технологиялары. Көп компонентті ет өнімдерін компьютерлендіру.
  • Образовательная программа 6B07245 Ет және ет өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top