Шикізат пен ет өнімдерінің қауіпсіздігі және сапасын сараптау

  • Мақсаты - студенттерді шикізат пен ет өнімдерінің сапасының қауіпсіздігі мен сараптамасы әдістерімен және келіп түсетін шикізат, өндірілетін өнім сапасының сәйкестігін тексеруді ұйымдастырумен таныстыру. Мазмұны - шикізат пен ет өнімдерін ластаудың негізгі жолдары. Ластанудың ет өнімдерінің сапасына және адам ағзасына әсері. Ет өнімдерінің құрамы мен қауіпсіздігін реттеу. Ет өнімдерінің сапасын сараптау құралдары мен әдістері. Ет өнімдерін бұрмалау. Ет өнімдерін бұрмалаудың салдары және оның алдын алу шаралары. Тауарлардың қойылатын талаптарға сәйкестігін растайтын құқықтық актілер мен құжаттар.
  • Образовательная программа 6B07245 Ет және ет өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top