Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік шикізатын және тамақ өнімдерін сақтау
-
Мақсаты - студенттердің тамақ өнімдерін сақтаудың заманауи әдістерін қолданудың ұтымды және ғылыми негізделген әдістерін зерттеу, студенттердің тамақ шикізаты мен тамақ өнімдерін сақтауды зерттеу саласындағы білімдерін қалыптастыру. Мазмұны - тамақ өнімдерін сақтаудың заманауи әдістері. Оларды сақтау және қоймадан тұтынушыға дейін жылжыту процесінде болатын физикалық, химиялық, биологиялық өзгерістер. Тамақ өнімдерін сақтаудың оңтайлы режимдері мен тәсілдерін, олардың сапасын бақылаудың, тасымалдаудың заманауи әдістерін белгілеу. Әр түрлі тамақ өнімдерінің заманауи түрлері. Азық-түлік шикізаты мен тамақ өнімдерінің сақтау мерзімін ұзартатын технологиялардың ерекшеліктері.
-
Образовательная программа 6B07245 Ет және ет өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 2