Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ет шикізаты мен ет өнімдерін механикалық өңдеу
-
Мақсаты - студенттердің кәсіби білімін қалыптастыру, Жануарлар шикізатын термиялық өңдеудің нақты технологиялық процестерін игеру, ет өнімдері мен шикізатты термиялық өңдеудің оңтайлы температуралық режимдері мен уақытын таңдау. Мазмұны - ет шикізаты мен ет өнімдерін термиялық аспаздық өңдеу түрлері. Ет өнімдерін термиялық өңдеу үшін қолданылатын азық-түлік кәсіпорындарының заманауи жабдықтары. Ет өнімдерін термиялық өңдеу кезінде болатын физика-химиялық өзгерістер. Ет өнімдері мен шикізатты термиялық өңдеудің оңтайлы температуралық режимдері мен уақытын таңдау принциптері. Ет өнімдерін термиялық өңдеуге арналған технологиялар мен жабдықтарды дамыту перспективалары.
-
Образовательная программа 6B07245 Ет және ет өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 4
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2