Ет шикізаты мен ет өнімдерін механикалық өңдеу

  • Мақсаты - студенттердің кәсіби білімін қалыптастыру, Жануарлар шикізатын термиялық өңдеудің нақты технологиялық процестерін игеру, ет өнімдері мен шикізатты термиялық өңдеудің оңтайлы температуралық режимдері мен уақытын таңдау. Мазмұны - ет шикізаты мен ет өнімдерін термиялық аспаздық өңдеу түрлері. Ет өнімдерін термиялық өңдеу үшін қолданылатын азық-түлік кәсіпорындарының заманауи жабдықтары. Ет өнімдерін термиялық өңдеу кезінде болатын физика-химиялық өзгерістер. Ет өнімдері мен шикізатты термиялық өңдеудің оңтайлы температуралық режимдері мен уақытын таңдау принциптері. Ет өнімдерін термиялық өңдеуге арналған технологиялар мен жабдықтарды дамыту перспективалары.
  • Образовательная программа 6B07245 Ет және ет өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 4
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top