Мал шикізатын жылумен өңдеу

  • Мақсаты - студенттердің ет шикізаты мен ет өнімдерін механикалық өңдеу туралы білімдерін игеру ет шикізатын ұтымды пайдалану және жоғары сапалы ет өнімдерін алу үшін. Мазмұны - өнімге механикалық әсер ететін ет өнімдері мен шикізатты аспаздық өңдеу әдістері: қопсыту, елеу, араластыру, тазарту, ұнтақтау, престеу, мөлшерлеу, нан пісіру, толтыру, шпигтеу, сұрыптау. Азық-түлік кәсіпорындарында ет шикізаты мен ет өнімдерін механикалық өңдеу үшін қолданылатын заманауи жабдықтар. Тамақ пен шикізатты механикалық өңдеу кезінде болатын физика - химиялық өзгерістер.
  • Образовательная программа 6B07245 Ет және ет өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 6
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top