Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Мал шикізатын жылумен өңдеу
-
Мақсаты - студенттердің ет шикізаты мен ет өнімдерін механикалық өңдеу туралы білімдерін игеру ет шикізатын ұтымды пайдалану және жоғары сапалы ет өнімдерін алу үшін. Мазмұны - өнімге механикалық әсер ететін ет өнімдері мен шикізатты аспаздық өңдеу әдістері: қопсыту, елеу, араластыру, тазарту, ұнтақтау, престеу, мөлшерлеу, нан пісіру, толтыру, шпигтеу, сұрыптау. Азық-түлік кәсіпорындарында ет шикізаты мен ет өнімдерін механикалық өңдеу үшін қолданылатын заманауи жабдықтар. Тамақ пен шикізатты механикалық өңдеу кезінде болатын физика - химиялық өзгерістер.
-
Образовательная программа 6B07245 Ет және ет өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 6
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1