Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік қауіпсіздігі стандарттары
-
Мақсаты - тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі бойынша стандарттар саласында ғылыми білім алу және оның тамақ өнімдерін өндіруді, сақтауды, тасымалдауды, өткізуді және кәдеге жаратуды дамытудағы рөлін зерделеу. Мазмұны - еуропалық Одақ пен ҚР Тамақ қауіпсіздігі саласындағы заңнамасы. НАССР принциптері. ISO 22000 стандарты. PAS стандарты. BRC Дүниежүзілік стандарты. Халықаралық азық-түлік стандарты (IFS). EUREPGAP (GLOBALGAP) стандарттары. Кеден одағы елдерінің тамақ қауіпсіздігін стандарттау. "Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі туралы"ТР. Тамақ өнімдерін өндіру, сақтау, тасымалдау, өткізу және кәдеге жарату процестеріне қойылатын талаптар.
-
Образовательная программа 6B07245 Ет және ет өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 4
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2