Азық-түлік қауіпсіздігі стандарттары

  • Мақсаты - тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі бойынша стандарттар саласында ғылыми білім алу және оның тамақ өнімдерін өндіруді, сақтауды, тасымалдауды, өткізуді және кәдеге жаратуды дамытудағы рөлін зерделеу. Мазмұны - еуропалық Одақ пен ҚР Тамақ қауіпсіздігі саласындағы заңнамасы. НАССР принциптері. ISO 22000 стандарты. PAS стандарты. BRC Дүниежүзілік стандарты. Халықаралық азық-түлік стандарты (IFS). EUREPGAP (GLOBALGAP) стандарттары. Кеден одағы елдерінің тамақ қауіпсіздігін стандарттау. "Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі туралы"ТР. Тамақ өнімдерін өндіру, сақтау, тасымалдау, өткізу және кәдеге жарату процестеріне қойылатын талаптар.
  • Образовательная программа 6B07245 Ет және ет өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 4
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top