Кәсіби қазақ (орыс) тілі

  • Мақсаты-студенттердің тіл туралы мәдениеттің феномені және сөйлеу мәдениетінің ерекшелігі туралы тұтас түсініктерін қалыптастыру, әртүрлі қарым-қатынас жағдайында тиімді қарым-қатынас дағдыларына үйрету, қазақ (орыс) тілінің әр түрлі стилистикалық мүмкіндіктерін ашу, Жалпы, кәсіби сөйлеу мәдениетін арттыру. Мазмұны-тіл теориясының әдіснамалық негіздері тамақ өнеркәсібінің терминологиясы. Тіл, оның тамақ өнеркәсібі терминологиясындағы функциялары мен формалары. Тамақ өнеркәсібіндегі Іскерлік сөйлеу және кәсіби қарым-қатынас этикасы мен этикеті. Кәсіби саладағы кәсіби бағдарланған коммуникация. Кәсіби саладағы құжаттардың түрлері мен түрлері. Іскерлік хат алмасу. Олардың кәсіби саладағы түрлері. Кәсіби-іскерлік сипаттағы жазбаша мәтін құрастыру.
  • Образовательная программа 6B07245 Ет және ет өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 3
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top