Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ет өнімдерін тоңазытып өңдеу
-
Мақсаты - Тоңазытқыш техникасы мен технологиясының негіздерін зерттеует өнімдерін салқындату және мұздату, олардың соңғы тұтынушыға сақтау және сату процесінде ет өнімдерінің сапасын сақтауға әсері. Мазмұны - ет өнімдерін төмен температурада өңдеудің негізгі және қосалқы процестері. Ет өнімдерін төмен температурада өңдеу кезіндегі өзгерістер. Ет өнімдерін төмен температурада өңдеуге және сақтауға арналған кәсіпорындардың жабдықтары. Салқындатылған үй-жайларды есептеу және тоңазытқыш жабдықтарын таңдау әдістемесі. Төмен температурада өңдеу және сақтау кезінде шикізат пен өнімдердің сапасы мен экологиялық қауіпсіздігін қамтамасыз ету. Төмен температуралы технологияларды дамыту перспективалары.
-
Образовательная программа 6B07245 Ет және ет өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1