Ет өнімдерін тоңазытып өңдеу

  • Мақсаты - Тоңазытқыш техникасы мен технологиясының негіздерін зерттеует өнімдерін салқындату және мұздату, олардың соңғы тұтынушыға сақтау және сату процесінде ет өнімдерінің сапасын сақтауға әсері. Мазмұны - ет өнімдерін төмен температурада өңдеудің негізгі және қосалқы процестері. Ет өнімдерін төмен температурада өңдеу кезіндегі өзгерістер. Ет өнімдерін төмен температурада өңдеуге және сақтауға арналған кәсіпорындардың жабдықтары. Салқындатылған үй-жайларды есептеу және тоңазытқыш жабдықтарын таңдау әдістемесі. Төмен температурада өңдеу және сақтау кезінде шикізат пен өнімдердің сапасы мен экологиялық қауіпсіздігін қамтамасыз ету. Төмен температуралы технологияларды дамыту перспективалары.
  • Образовательная программа 6B07245 Ет және ет өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top