Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ет өнеркәсібі кәсіпорындарының жалпы технологиясы
-
Мақсаты - студенттердің кәсіби білімін қалыптастыру; мал мен құсты сою мен өңдеудің нақты технологиялық процестерін игеру; малды қайта өңдеудің қайталама ресурстарын ұтымды пайдалануды білу. Мазмұны - Ет өнеркәсібі кәсіпорындарының өнімдерін жіктеу.Ет және ет өнімдерін өндірудегі негізгі және қосымша шикізат. Ет шикізатын өңдеудің және ет өнімдерін өндірудің технологиялық процестері. Пайдаланылатын ет шикізаты мен дайын ет өнімдерінің физиологиялық және технологиялық қасиеттері мен сапасын сипаттайтын көрсеткіштер. Ғылымның заманауи жетістіктері және ет өнеркәсібін дамытудың негізгі бағыттары.
-
Образовательная программа 6B07245 Ет және ет өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 6
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1