Функционалдық тамақтанудағы ет өнімдерінің технологиясы

  • Мақсаты - студенттерге функционалдық мақсаттағы ет өнімдерінің ассортименті, функционалдық мақсаттағы ет өнімдерін алу және өндіруді бақылау әдістері және функционалдық тамақтанудың ғылыми негіздері туралы білім беру. Мазмұны - халықты функционалдық тамақтанудың ет өнімдерімен қамтамасыз етудің қазіргі жағдайы. Функционалды тамақтанудың ет өнімдерінің жіктелуі. Функционалды ингредиенттер. Ет өнімдерін микроэлементтермен байытудың негізгі ғылыми принциптері. Шикізаттың және функционалдық мақсаттағы дайын ет өнімдерінің қауіпсіздігі мен сапасының көрсеткіштерін бақылау әдістері. Функционалды тамақтану ет өнімдерінің сапасын бақылау. Функционалды тамақтанудың ғылыми негіздері. Емдік-профилактикалық ет тағамдарының технологиясы.
  • Образовательная программа 6B07245 Ет және ет өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top