Ет өнімдерін өндірудің технологиялық есептері

  • Мақсаты - тамақ өнеркәсібіндегі кәсіби қызметке дайындық, білім мен дағдыларды игеру ет өнімдерін өндіру технологиясының құралдары, тәсілдері, тәсілдері және ет өнімдерін өндірудің технологиялық есептеулері бойынша. Мазмұны - ет өнімдерін өндіруді есептеу бойынша нормативтік құжаттама. Ет өнеркәсібі өнімдерін өңдеудің кезеңдері мен әдістері бойынша өндірудің технологиялық процесінің сипаттамасы. Кәсіпорынның ерекшеліктерін ескере отырып, ет өнімдерін жасаудың технологиялық принциптерін зерттеу. Ет өнімдерін өндірудің технологиялық есептеулерін орындаудың практикалық дағдыларын игеру. Ет өнімдерін өндірудің технологиялық процесінің материалдық есептеулері.
  • Образовательная программа 6B07245 Ет және ет өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top