Ұлттық және шетелдік тағамдар технологиясының ерекшеліктері

  • Мақсаты - студенттерге ұлттық және шетелдік тағамдар технологиясының ерекшеліктері, әлем тағамдарының дәстүрлері, ұлттық және шетелдік тағамдарды безендіру және ұсыну ережелері туралы білім беру. Мазмұны - Қазақстан Республикасының тағам технологияларының ерекшеліктері. Әлемнің әртүрлі тағамдарының тағам технологиясының ерекшеліктері. Мәдениеттердің өзара әсері. Елдің географиялық орналасуына, оның климатына, материалдық жағдайына, діни әдет-ғұрыптарына және оларды өңдеу тәсілдеріне әсер ететін бастапқы өнімдер жиынтығы. Табиғи, тарихи, әлеуметтік-экономикалық жағдайлардың, көршілермен мәдени алмасудың әсерінен қалыптасқан тағамдардың ерекшеліктері. Әр түрлі елдердің туристерін тамақтандыруды ұйымдастыру.
  • Образовательная программа 6B07245 Ет және ет өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top