Мал тектес шикізатын алғашқы өңдеу технологиясы

  • Мақсаты: мал тектес шикізатын алғашқы өңдеу технологиясын білу және үйрену. Мазмұны:Мал шикізатын бастапқы өңдеу технологиясын, әр түрлі жануарларды сою технологиясының негізгі әдістерін білу және түсіну; ұшаның сапасын, еттің түрлік тиістілігін анықтау. Түрлі жануарлардың ұшаларын бақылау союына және сұрыптап кесуге қойылатын талаптарды бағалай білу; қосымша өнімдер мен техникалық шикізатты қайта өңдеуді жүргізу; бал ара шаруашылығы мен балық шаруашылығы өнімдерін бастапқы өңдеу технологиясы.
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top