Сүт және сүт өнімдерін химиялық талдау

  • Мақсаты: нормативтік талаптарға сәйкестігіне элементтердің құрамын анықтау үшін сүт және сүт өнімдерін талдау әдістерін оқу. Мазмұны: Қазіргі заманғы сандық және сапалық талдау әдістері негізінде жануарлардан алынатын шикізаттың және дайын өнімнің сапасын, тағамдық құндылығын, зиянсыздығын бағалау әдістерін зерттейді; шикізат пен сүт өнімдерінің сапасын жүйелі талдау әдістерін зерттейді, көрсетілген қасиеттері бар өнімді өңдеу, сақтау және жасау процестеріндегі қасиеттер жиынтығының өзгеруін болжау мақсатында нормативтік талаптарға сәйкестігін анықтайды.
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top