Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Мал шикізатының тауартануы және сараптамасы
-
Мақсаты: болашақ мамандарға әр түрлі мал өнімдерінен өндірістік шикізаттарын дайындауды және білуді үйрену. Мазмұны:Жануарлар шикізатының әртүрлі түрлерін дайындау, жүн, былғары, үлбір және қой терісі шикізатының жіктелуі, құрылымы туралы Білім және негізгі ұғымдар. Шикізаттың тауарлық қасиеттерінің айырмашылығын және жыл мезгілінің жеке және биологиялық өзгергіштігіне тәуелділігін, жануарларды ұстау, азықтандыру жағдайларын, сондай-ақ қайта өңдеу кәсіпорындарына жеткізілгенге дейін Жануарлар шикізатын сақтаудың бастапқы технологиясы мен жағдайларын білу.
-
Образовательная программа 6B08210 Мал шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2