Туризмдегі кейтеринг

  • Мақсаты: Қазақстанда және шетелде мейрамхана ісінің жай-күйі мен дамуы туралы тұтас идеяны қалыптастыру, оның қалыптасуы, жаңғыртылуы және дамуы. Мазмұны: Кіріспе. Тамақтандыру пәнін оқытудың пәні, әдістері мен міндеттері: мәні, мазмұны және құрылымы; мейрамханалардың сипаттамасы: басқару құрылымы, сауда және өндірістік құрылыстар; мобильді мейрамхана кешендерін жобалау; мобильді тамақтану мейрамханаларында тамақтануды ұйымдастыру; осы жерде тұрмайтын туристерді тамақтандыруды ұйымдастыру; көшпелі тамақтану кәсіпорындарында қолданылатын мәзірлердің стилі мен түрлері; тұтынушыларға қызмет көрсетуді ұйымдастыру көшпелі мейрамханаларда; ерекше қорғалатын экологиялық аймақтарда банкетке қызмет көрсету және табиғатта қабылдау ерекшеліктері; Жеке және клиенттік топтарға қызмет көрсету;
  • Образовательная программа 6B11110 Туризм
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top