Даяшылардың жұмысын ұйымдастыру және бақылау

  • Мақсаты: тамақтану индустриясы туралы жүйелі, тұтас түсінік қалыптастыру, тамақтану индустриясы қызметкерлерінің алдында тұрған міндеттерді игеру, клиенттермен қарым-қатынас жасау үшін қажетті жоғары коммуникативтік мәдениеті бар мамандарды даярлау. Мазмұны: Қоғамдық тамақтандыру қызметтері адамның маңызды қажеттіліктерін қанағаттандыру нысаны ретінде. Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының жіктелуі. Тамақтану қызметтерін ұйымдастырудағы инновациялық технологиялар. Шетелдік туристерге қызмет көрсету ерекшеліктері. Даяшының негізгі функционалдық міндеттері.
  • Образовательная программа 6B11111 Мейрамхана ісі және қонақ үй бизнесі
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top