Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Даяшылардың жұмысын ұйымдастыру және бақылау
-
Мақсаты: тамақтану индустриясы туралы жүйелі, тұтас түсінік қалыптастыру, тамақтану индустриясы қызметкерлерінің алдында тұрған міндеттерді игеру, клиенттермен қарым-қатынас жасау үшін қажетті жоғары коммуникативтік мәдениеті бар мамандарды даярлау. Мазмұны: Қоғамдық тамақтандыру қызметтері адамның маңызды қажеттіліктерін қанағаттандыру нысаны ретінде. Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының жіктелуі. Тамақтану қызметтерін ұйымдастырудағы инновациялық технологиялар. Шетелдік туристерге қызмет көрсету ерекшеліктері. Даяшының негізгі функционалдық міндеттері.
-
Образовательная программа 6B11111 Мейрамхана ісі және қонақ үй бизнесі
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1