Бариста

  • Мақсаты: білім алушыларда кофе дәнінің сапасын анықтау, жабдықты пайдаланудың негізгі дағдыларын игеру және классикалық кофе сусындарын дайындау бойынша практикалық дағдылар қалыптастыру. Мазмұны: Кофенің шығу тарихы. Жердің географиясы және кофе белдеуі. Кофені жинау, өңдеу және қуыру әдістері. Қайнатудың балама әдістері. WBC (World Barista Championship) әлемдік стандарттары бойынша кофе пісіру әдістері. Кофе жабдықтарының жұмыс істеу және пайдалану принциптері
  • Образовательная программа 6B11111 Мейрамхана ісі және қонақ үй бизнесі
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top