Кейтеринг

  • Мақсаты: болашақ мамандардың кәсіпорындар мен ұйымдардың қызметкерлерін тамақтандыруды ұйымдастыруға байланысты қызметтер көрсете білуіне қажетті дағдыларды қалыптастыру. Мазмұны: Тамақтандыру: түсінігі, мақсаты және жіктелуі. Тамақтану құрылымы. Қонақүй кешендеріндегі қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының түрлері. Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының түрлері. Мейрамхана мәзірін жасау және безендіру. Мейрамханадағы технологиялық процесс.
  • Образовательная программа 6B11111 Мейрамхана ісі және қонақ үй бизнесі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top