Тамақ өнеркәсібінің машинажасау технологиясы

  • Мақсаты: Студенттердің тағам өнеркәсібіне арналған машиналарда қолданылатын арнайы бөлшектерді дайындау және машиналарды құрастыру технологиялық үдерістерін қажетті сапа мен дәлдікпен жобалай алу үшін білім мен практикалық дағдыларды меңгеруі. Мазмұны: Тағам өнеркәсібі машиналарын жасаудың технологиялық ерекшеліктері. Тағам машиналары мен аппараттарына қойылатын техникалық және санитарлық талаптар. Тағам машиналары мен жабдықтарын өндіру барысында материалдарды өңдеудің электрфизикалық және электрохимиялық әдістері. Тағам машиналары мен жабдықтарын құрастыру технологиясы. Құрастыру сызбаларының технологиялық бақылауы. Құрастыру түрлері. Тағам машиналарының тез ажыратылатын тораптарын құрастыруға қойылатын талаптар. Аппараттар мен ыдыстардың дәнекерленген конструкцияларына қойылатын негізгі талаптар.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top