Тамақ өндірісінің машиналары мен агрегаттарын жобалау

  • Мақсаты: Машиналар мен аппараттардың рационалды типін таңдауға, жобалау ережелері мен нормаларын сақтауға байланысты тамақ кәсіпорындарының технологиялық желілерін жобалау дағдыларын қалыптастыру. Мазмұны: Тамақ өндірісінің машиналары мен агрегаттарын технологиялық жобалау негіздері. Жобалау принциптері мен әдістемесі. Әр түрлі тамақ өндірістеріне арналған технологиялық схемаларды әзірлеу. Технологиялық желінің машиналық-аппаратуралық схемасын әзірлеу. Технологиялық жабдықтарды талдаудың, есептеудің және таңдаудың (әзірлеудің) жалпы принциптері. Жабдықтарды орналастырумен цех жоспарын әзірлеу.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top