Тағамдық шикізатты өңдеу желісіндегі кешенді жабдықтар

  • Мақсаты: Тамақ өнеркәсібіндегі кешенді жабдықтардың теориясын, құрылымын және жұмысын зерттеу. Мазмұны: Тамақ өндірісінің машиналық технологияларын ұйымдастыру. Ауыл шаруашылығы шикізатын компоненттерге бөлшектеу арқылы тамақ өнімдерін өндіруге арналған технологиялық желілер. Бидай дәнінен сұрыпты ұн өндірудің технологиялық желісі. Картоп крахмалы өндірісінің технологиялық желісі. Уыт өндірісінің технологиялық желісі. Шарап материалдарын өндірудің технологиялық желісі. Пастерленген сүт пен кілегей өндірісінің технологиялық желісі.
  • Несиелер 7
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top