Тамақ өнеркәсібінің технологиялық жабдықтары

  • Мақсаты: Студенттерді технологиялық жабдықтармен байланысты инженерлік міндеттерді шешу үшін жалпы техникалық пәндер бойынша іргелі даярлықтан алынған білімді пайдалануға үйрету. Мазмұны: Технологиялық жабдықтарды функционалдық және салалық белгілері бойынша жіктеу; технологиялық жабдыққа қойылатын негізгі талаптар; машина-аппаратуралық нұсқалар; шикізатты, жартылай фабрикаттарды негізгі өндірістік операцияларға дайындауға арналған жабдықтар; өнімдерді, шикізатты және жартылай фабрикаттарды механикалық өңдеуге арналған технологиялық жабдықтар, дайын өнімді өлшеуге, мөлшерлеуге, қаптауға және буып-түюге арналған технологиялық жабдықтар; жылу және массаалмасу процестерін жүргізуге арналған технологиялық жабдықтар.
  • Несиелер 7
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top