Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерін тасымалдау мен сақтаудың жабдықтары мен технологиясы
-
Мақсаты: Студенттердің кәсіби қызметте пайдалану үшін азық-түлік шикізатын және азық-түлік өнімдерін сақтау және тасымалдау саласындағы дағдылары мен дағдыларын қалыптастыру. Мазмұны: Азық-түлік шикізаты мен тамақ өнімдерін сақтау технологиясы. Сақтау режимі: ұғым, құрама элементтер. Қойма орындарының типтері. Жер үсті, жылытылатын, жылытылмайтын қоймалар, тоңазытқыштар. Жерасты қоймалары мен сақтау орындары. Азық-түлік шикізаты мен тамақ өнімдерін тасымалдау технологиясы. Тасымалдаудың жалпы ережелері. Тасымалдау жабдықтарының негізгі түрлерінің мақсаты мен сипаттамасы. Азық-түлік шикізаты мен тамақ өнімдерін тасымалдауды ұйымдастыру. Азық-түлік шикізаты мен тамақ өнімдерін тасымалдауға арналған жылжымалы құрам. Азық-түлік өнімдерін автомобиль көлігімен тасымалдау, теміржол, теңіз, өзен және әуе тасымалы.
-
Образовательная программа 6B07182 Тамақ өндірісінің машиналары мен аппараттары
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2