Тамақ өнімдерін тасымалдау мен сақтаудың жабдықтары мен технологиясы

  • Мақсаты: Студенттердің кәсіби қызметте пайдалану үшін азық-түлік шикізатын және азық-түлік өнімдерін сақтау және тасымалдау саласындағы дағдылары мен дағдыларын қалыптастыру. Мазмұны: Азық-түлік шикізаты мен тамақ өнімдерін сақтау технологиясы. Сақтау режимі: ұғым, құрама элементтер. Қойма орындарының типтері. Жер үсті, жылытылатын, жылытылмайтын қоймалар, тоңазытқыштар. Жерасты қоймалары мен сақтау орындары. Азық-түлік шикізаты мен тамақ өнімдерін тасымалдау технологиясы. Тасымалдаудың жалпы ережелері. Тасымалдау жабдықтарының негізгі түрлерінің мақсаты мен сипаттамасы. Азық-түлік шикізаты мен тамақ өнімдерін тасымалдауды ұйымдастыру. Азық-түлік шикізаты мен тамақ өнімдерін тасымалдауға арналған жылжымалы құрам. Азық-түлік өнімдерін автомобиль көлігімен тасымалдау, теміржол, теңіз, өзен және әуе тасымалы.
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top