Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары

  • Мақсаты: Тамақ өндірісінің технологиялық процестерінің негіздері бойынша білімді жүйелеу, аппараттарды есептеу қабілеті мен дағдыларын дамыту, студенттердің химиялық-технологиялық процестер туралы білімдерін өз бетінше іздеу, талдау және игеру қабілетін дамыту. Мазмұны: Тағамдық технологияның негізгі процестерінің теориялық негіздері. Термодинамикалық тепе-теңдік заңы. Тағамдық технологияның негізгі процестерінің жіктелуі. Процестер мен аппараттарды талдаудың және есептеудің жалпы принциптері. Материалдық баланстар. Жылу баланстары. Гидравликалық процестер. Гидромеханикалық процестер. Әртекті жүйелерді бөлу процестері. Масса-жылуалмасу процестері. Химиялық процестерге арналған жабдықтар.
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top