Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Өңдеу өндірістерінің технологиясы
-
Мақсаты: студенттерді астық, ұн, жарма, құрама жем, нан, макарон және кондитерлік өнімдер, қант және құрамында қант бар заттар, алкоголь мен алкоголь өндірісі, шарап технологияларын тәжірибелік игеруге дайындау. Мазмұны: Өсімдік шаруашылығы өнімдерін, астық элеваторларын, ұн диірмендерін, жарма, жем зауыттарын, наубайхана, макарон және кондитер фабрикаларын, қант фабрикаларын және крахмал-ашыту зауыттарын қабылдауды, орналастыруды, қайта өңдеуді және сақтауды ұйымдастырудың технологиялық принциптерін оқып үйрену. Білім кәсіби мәселелерді шешудің әртүрлі нұсқаларын өз бетімен әзірлеуге және алға шығаруға мүмкіндік береді
-
Образовательная программа 6B07250 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1