Өңдеу өндірістерінің технологиясы

  • Мақсаты: студенттерді астық, ұн, жарма, құрама жем, нан, макарон және кондитерлік өнімдер, қант және құрамында қант бар заттар, алкоголь мен алкоголь өндірісі, шарап технологияларын тәжірибелік игеруге дайындау. Мазмұны: Өсімдік шаруашылығы өнімдерін, астық элеваторларын, ұн диірмендерін, жарма, жем зауыттарын, наубайхана, макарон және кондитер фабрикаларын, қант фабрикаларын және крахмал-ашыту зауыттарын қабылдауды, орналастыруды, қайта өңдеуді және сақтауды ұйымдастырудың технологиялық принциптерін оқып үйрену. Білім кәсіби мәселелерді шешудің әртүрлі нұсқаларын өз бетімен әзірлеуге және алға шығаруға мүмкіндік береді
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top