Нан және нанбөлішке өнімдері өндірістерінің технологиялық есептері

  • Мақсаты: шикізат, жартылай фабрикаттар шығынының технологиялық есептеу саласындағы білімді, іскерлікті қалыптастыру, нан-тоқаш, макарон және кондитерлік өнімдердің жаңа дәмдік комбинацияларын әзірлей білу. шикізатты, жартылай фабрикаттарды тұтынудың көптеген технологиялық есептеулерін жүргізу. Мазмұны: нан-тоқаш, макарон және кондитерлік өнімдердің ассортиментін дамыту перспективтері. Жаңа дәм комбинацияларын жасау, функционалдық мақсаттағы нан-тоқаш, макарон және кондитерлік өнімдердің рецептураларын әзірлеу, сондай-ақ әртүрлі санаттардың түйіскен жерінде орналасқан неғұрлым күрделі өнімдерді жасау. Шикізатты, жартылай фабрикаттарды, соңғы өнімнің энергетикалық және тағамдық құндылығын тұтынудың көптеген технологиялық есептеулерін орындау. Жаңа нан-тоқаш, макарон және кондитерлік өнімдерді әзірлеу тәртібі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top