Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Нан және нанбөлішке өнімдері өндірістерінің технологиялық есептері
-
Мақсаты: шикізат, жартылай фабрикаттар шығынының технологиялық есептеу саласындағы білімді, іскерлікті қалыптастыру, нан-тоқаш, макарон және кондитерлік өнімдердің жаңа дәмдік комбинацияларын әзірлей білу. шикізатты, жартылай фабрикаттарды тұтынудың көптеген технологиялық есептеулерін жүргізу. Мазмұны: нан-тоқаш, макарон және кондитерлік өнімдердің ассортиментін дамыту перспективтері. Жаңа дәм комбинацияларын жасау, функционалдық мақсаттағы нан-тоқаш, макарон және кондитерлік өнімдердің рецептураларын әзірлеу, сондай-ақ әртүрлі санаттардың түйіскен жерінде орналасқан неғұрлым күрделі өнімдерді жасау. Шикізатты, жартылай фабрикаттарды, соңғы өнімнің энергетикалық және тағамдық құндылығын тұтынудың көптеген технологиялық есептеулерін орындау. Жаңа нан-тоқаш, макарон және кондитерлік өнімдерді әзірлеу тәртібі
-
Образовательная программа 6B07250 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 2